Bezoek onze Big Room workshop tijdens hét product owner event

12 september 13:00 - 18:30 uur

Tijdens hét product owner event 2024 neemt Handpicked je mee in het concept van een Big Room sessie. Hoe werkt een Big Room in de praktijk en hoe stem je meerdere teams en disciplines goed op elkaar af? Tijdens deze workshop ervaar je het zelf. Hieronder vertellen we je meer over deze workshop en het event.

Afhankelijkheden afstemmen in een Big Room

Een belangrijk onderdeel van de Scaled Agile Framework methodiek (SAFe) is de Big Room. In een werksessie, van meestal een dag, komen alle teams en disciplines samen om afhankelijkheden in kaart te brengen. Een Big Room zorgt voor afstemming en grip tussen de verschillende teams én versterkt het teamgevoel. Meer weten over SAFe en hoe je het ideale product team kunt creëren? Download de whitepaper: Het ideale product team smeden met agencies. Deze whitepaper is ontwikkeld in samenwerking met Productowner.nl

Big Room: laat teams en disciplines soepel samenwerken

In deze workshop nemen Rob Peters (CEO Handpicked) en Ricardo van Weerd (MD Handpicked agency Bluebird Day) je mee in het concept van een Big Room. Ervaar in 45 minuten hoe je meerdere teams en disciplines soepel laat samenwerken. 


Wanneer 12 september 13:00 uur - 18:30 uur
Waar Rotterdam Ahoy, Dock 8
Deze workshop zal door de dag heen vier keer plaatsvinden.

Meer informatie
Big Room Sessie

Hét product owner event 2024

Op 12 september staat Rotterdam Ahoy in het teken van de product owner. Ontdek samen met meer dan 750 andere product owners de nieuwste inzichten en best practices, en leer van toonaangevende experts en sprekers op het gebied van productontwikkeling. Meer informatie over hét product owner event 2024 vind je hier.

Handpicked x Productowner.nl

In digitale productontwikkeling spelen product owners een cruciale rol. Zij vormen de basis voor doelgerichte en succesvolle samenwerking in multidisciplinaire teams. Als aanjager van deze samenwerking hebben Handpicked en Productowner.nl de handen ineen geslagen. Als partner ontwikkelen we kennis op het gebied van samenwerking tussen agencies en product owners.